Personvern og bruk av cookies

Samtykke

Ved å bruke UkjentNummer.no aksepterer du våre vilkår for bruk. Vilkår for bruk er utformet for å formidle korrekt informasjon om nettstedet, samt opprettholde personvern.

Bruk av cookies

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg.

Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen, kan du klikke her.

Innhold på eksterne nettsteder

Vi er ikke ansvarlige for innhold på eksterne sider eller følger av brukernes handlinger på de eksterne nettstedene. Eksempler på handlinger er transaksjoner og distribusjon av kontaktinformasjon.

Bruk av innhold

Bruk av bilder tekster, design, og annet på denne siden er opphavsrettslig beskyttet, og kan ikke kopieres uten tillatelse. Ved enkelt brudd på dette vil fakturere for bruk av materiale. Ved grovt brudd på åndsverksloven vil forholdet politianmeldes.